Προσφορα
Έκπτωση 29%

NUTRI-MX BCAA PLUS με L-GLUTAMINE και Βιταμίνη B6

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 35,00 
25,00 
(Συμπ. ΦΠΑ) Κερδίζετε: 10,00 € (29%)
SD115EF
SD115EF
Σε Απόθεμα
+
  • Το BCAAPLUS της NUTRI - MX είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για αθλούμενους που ενδιαφέρονται για την αύξηση της μυϊκής τους μάζας. Περιέχει τα διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέα (λευκίνη, βαλίνη, ισολευκίνη), γνωστά και ως BCAAs (BranchedChainAminoAcids), δηλαδή τα 3 από τα 9 απαραίτητα αμινοξέα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη σύνθεση πρωτεΐνης. Αυτά τα 3 αμινοξέα αποτελούν περίπου το 1/3 του μυϊκού ιστού στο ανθρώπινο σώμα και θα πρέπει να λαμβάνονται οπωσδήποτε από τη διατροφή επειδή δεν τα συνθέτει ο οργανισμός.
  • Το προϊόν επίσης περιέχει L-γλουταμίνη. H L-γλουταμίνη, είναι ένα αμινοξύ το οποίο βρίσκεται σε αφθονία στους μύες του ανθρώπινου σώματος. Eχει αντικαταβολική δράση, βοηθά δηλαδή στην ελαχιστοποίηση του καταβολισμού της μυϊκής πρωτεΐνης, που είναι αποτέλεσμα της προπόνησης με υψηλή ένταση.
  • Η σύνθεση του BCAA PLUS ολοκληρώνεται με την προσθήκη βιταμίνης B6, η οποία βοηθάει το φυσικό μεταβολισμό των αμινοξέων του προϊόντος.
  • Το BCAA PLUS διατίθεται σε μορφή σκόνης με υπέροχη γεύση πορτοκάλι και παρέχει σε κάθε δόση (10 γρ) 6000 mg διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέα (L-Λευκίνη, L-Ισολευκίνη, L-Βαλίνη σε αναλογία 2:1:1) σε μορφή σκόνης, 1000mg L-γλουταμίνη και 1,4mg βιταμίνη Β6.
  • Τα προϊόντα της Nutri - MX κατασκευάζονται στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τα πρότυπα GMP ( ορθή παρασκευαστική πρακτική ) και τα πρότυπα ISO 22000, ISO 9001, HALLAL, HACCP και FDA, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα σε όλα τα στάδια παρασκευής.
Κατασκευαστής:
Nutri - MX

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Είδος:
BCAA
Ποσότητα:
30 μερίδες
Βάρος:
300gr
Γεύση:
Πορτοκάλι
Extras:
Με L-GLUTAMINE και Βιταμίνη B6
Συσκευασία:
Δοχείο

Παρόμοια Προϊόντα

Προσφορα
Έκπτωση 57%
35,00  15,00  (Συμπ. ΦΠΑ)