Αγαπητέ συνεργάτη,

η εταιρία μας, Evolution Fitness ιδρύθηκε το 2004, ως συνέχεια της επιτυχημένης επιχείρησης "Αθλητής", η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητικού εξοπλισμού από το 1996. Το αντικείμενο της εταιρίας είναι η εισαγωγή & διάθεση (χονδρική - Λιανική) οργάνων γυμναστικής και αθλητικού εξοπλισμού, που καλύπτουν τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.

Η εταιρία μας είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της HOIST Fitness στην Ελλάδα. Τα προϊόντα της HOIST Fitness ξεχωρίζουν σε παγκόσμια κλίμακα για το υψηλό επίπεδο ποιότητας & εργονομίας, ενώ ταυτόχρονα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας του ASTM Designation (F1749-96),A NSI (Designation : ANSI Z535.4-1991), και τις οδηγίες του American College of Sports Medicines's Helath / Fitness Facility. Παράλληλα έχουμε παγιώσει συνεργασίες με πολλά ακόμα αξιόλογα brands του χώρου της γυμναστικής (Dalps, IronBody, EasyBody, Welfit, PerkSports, Jada Fitness, Camry, Sport Elec)

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βοηθάμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στην επαφή του καταναλωτή με την γυμναστική, την υγεία και την διασκέδαση. Το πιο δυνατό όπλο μας σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί η πίστη στις αξίες μας, ο σεβασμός προς τον καταναλωτή, αλλά και το ανθρώπινο πρόσωπο που διακατέχει τις συνεργασίες μας.

Τα στοιχεία της εταιρίας μας είναι:

Αφοι Σαλτίδη Ο.Ε.

6ο χλμ. Δράμας - Καβάλας

Α.Φ.Μ.: 999522030

ΔΟΥ: Δράμας

ΓΕΜΗ: 51289719000


Ευχαριστούμε

Κάτια & Κυριάκος Σαλτίδη