Προσφορά στις επαγγελματικές μηχανές δύναμης HOIST FITNESS

05/10/2020
από Evolution Fitness Evolution Fitness

Συνεχίζεται για όλο τον Οκτώβριο η προσφορά στον επαγγελματικό εξοπλισμό δύναμης! Επιλεγμένοι κωδικοί της Hoist Fitness προσφέρονται με εκπτώσεις που φτάνουν έως και 45%. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες σε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για το σπίτι, το γυμναστήριο, το personal studio κ.α.

Ενημερώνουμε καθημερινά το site μας με νέες παραλαβές και παραμένουμε σταθερά δίπλα σας σε ό,τι χρειάζεστε για να μένετε σε φόρμα!

Evolution Fitness Team

Οδηγός για τη συντήρηση ηλεκτρικών διαδρόμων

16/06/2020
από Evolution Fitness Evolution Fitness

Ο διάδρομος γυμναστικής είναι ένα από τα πιο δημοφιλή όργανα γυμναστικής, πρόκειται για μία ιδανική επιλογή που μπορεί να καλύψει περισσότερα από ένα μέλη της οικογένειας αν η αγορά γίνει στοχευμένα και προσεχτικά. Ένας διάδρομος υποστηρίζεται λειτουργικά από μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη σε συνδυασμό με ένα μοτέρ με διαφορετική ιπποδύναμη ανάλογα το μοντέλο του μηχανήματος. Η συντήρηση επομένως του μηχανήματος είναι σημαντική για να διατηρούμε τη λειτουργικότητα σε υψηλό επίπεδο. Τα καλά νέα είναι πως η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και οι κανόνες που ακολουθούν είναι εύκολο να τηρηθούν και να χαρίσουν διάρκεια ζωής στο διάδρομό σας.

1. Κλείνετε τον γενικό διακόπτη ΟΝ / OFF όταν δε χρησιμοποιείται ο διάδρομος.

Οι περισσότεροι διάδρομοι διαθέτουν κουμπί στο κάτω μπροστινό μέρος, για προληπτικούς λόγους μπορούμε να απομονώνουμε το μηχάνημα από την παροχή ρεύματος όταν δεν χρησιμοποιείται, προαιρετικά μπορείτε να αφαιρείτε και το καλώδιο από την πρίζα.

2. Καθαρές επιφάνειες

Η σκόνη, οι τρίχες από τα κατοικίδια, τα χνούδια από τις μοκέτες και τα λερωμένα παπούτσια αποτελούν συνηθισμένους ''εχθρούς'' του διαδρόμου. Ένα απορροφητικό μαλακό πανάκι ή κάποιο φτερό καθαρισμού είναι κατάλληλο για όλες τις εξωτερικές επιφάνειες. Αν κάποιες ακαθαρσίες επιμένουν, η χρήση απαλού υγρού καθαριστικού εσωτερικού χώρου συνιστάται συνδυαστικά για την αφαίρεση τους. Είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζουμε μετά από κάθε χρήση και τα σταγονίδια του ιδρώτα για να αποφύγουμε την οξείδωση των μεταλλικών στοιχείων μακροπρόθεσμα.

3. Εκκίνηση του διαδρόμου

Κατά το ξεκίνημα της άσκησης είναι πολύ σημαντικό να μην βρισκόμαστε πάνω στον ιμάντα κύλισης. Συνιστάται να έχουμε τα πόδια μας αριστερά και δεξιά στα πλαστικά σημεία του διαδρόμου, να τον θέτουμε σε λειτουργία σε χαμηλή ταχύτητα (1 χλμ / ω) και στη συνέχεια να ανεβαίνουμε και να ρυθμίζουμε την επιθυμητή ταχύτητα.

4. Ιμάντας κύλισης και ευθυγράμμιση

Κατά την αγορά διαδρόμου, λαμβάνετε επιπλέον το εγχειρίδιο χρήσης και κάποια μικροεργαλεία. Ένα κλειδί άλεν είναι αυτό που θα χρειαστείτε για να διορθώσετε την κλίση του ιμάντα κύλισης και συνήθως περιέχεται στη συσκευασία. Η διαδικασία είναι απλή: αν ο τάπητας έχει μετατοπιστεί προς τα δεξιά, τότε γυρίστε δεξιόστροφα με μικρές κοφτές στροφές τον δεξιό κοχλία που βρίσκεται στο πίσω μέρος του διαδρόμου, αν έχει μετατοπιστεί αριστερά τότε κάνετε την ίδια διαδικασία στον αριστερό κοχλία. Αν ο τάπητας είναι χαλαρός τότε σφίξτε και τις δύο πλευρές ισόποσα.


5. Λίπανση του διαδρόμου

Ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι της συντήρησης, εξασφαλίζει τη μακροζωία του ιμάντα κύλισης διατηρώντας την ελαστικότητά του. Η ξηρότητα του ιμάντα με τον χρόνο θα δημιουργήσει ανεπανόρθωτη φθορά ενώ ταυτόχρονα η έλλειψη λίπανσης θα επιβαρύνει την λειτουργία του διαδρόμου μέχρι που θα τελικά θα οδηγήσει σε βλάβη. Προτείνεται η χρήση κατάλληλου λιπαντικού σπρέι σιλικόνης ανά 20 ώρες χρήσης του διαδρόμου. Η λίπανση γίνεται και στις 2 πλευρές του ιμάντα κατά μήκος με ψεκάσματα μικρής διάρκειας. Στη συνέχεια πρέπει να θέσετε τον διάδρομο σε χαμηλή ταχύτητα (2χλμ / ω) για μερικά λεπτά ώστε η σιλικόνη να κυλίσει παντού.

Άσκηση στο σπίτι και βασικός εξοπλισμός

26/03/2020
από Evolution Fitness Evolution Fitness


Για όλους εκείνους που γυμνάζονται ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά, προχωρημένοι ή αρχάριοι, η άσκηση στο σπίτι ήταν πάντα μία ασφαλής επιλογή για να διατηρήσεις τη φόρμα σου. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής στα αστικά κέντρα με πολύωρες μετακινήσεις και εξαντλητικά ωράρια εργασίας, αφήνει λίγες συνήθως ώρες για να μοιράσεις μεταξύ οικογενειακών υποχ ρεώσεων και προσωπικού χρόνου. Αν προσθέσουμε τον παράγοντα του καιρού, το αίσθημα οικειότητας που νιώθουμε στο χώρο μας, την πιο άνετη ένδυση και τις προσωποποιημένες συνθήκες (εξοπλισμός, μουσική, θερμ οκρασία δωματίου κτλ) που δημιουργούμε, καταλαβαίνουμε τους λόγους που η γυμναστική στο σπίτι είναι βασική επιλογή και όχι εξαναγκασμός.

Πριν αρχίσεις όμως την αγορά εξοπλισμού, θα πρέπει πρώτα να καταλήξεις στις ανάγκες, στις προτιμήσεις και στον χώρο που θα διαθέσεις και να προσαρμοστείς. Κοινώς πρέπει να αναρωτηθείς πρώτα: τι θέλεις και που σου αρέσει να επικεντρώνεσαι όταν γυμνάζεσαι, τι χρειάζεσαι για να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς και πόσο θα ανταποκριθεί ο χώρος σου τελικά. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο βήμα τελικά καθώς για τα υπόλοιπα αναλαμβάνουμε να σου δώσουμε μερικές ιδέες για συνδυασμούς αξεσουάρ και οργάνων γυμναστικής που θα εκτοξεύσουν την αποτελεσματικό τητα και την ποικιλία σε ασκήσεις!

Τα βασικά που θα έπρεπε να έχεις ήδη στο σπίτι είναι ένα στρώμα γυμναστικής, ένα ζευγάρι αλτηράκια και μία μπάλα γυμναστικής. Το στρώμα θα σε βοηθήσει σε ασκήσεις εδάφους, κοιλιακούς, ακόμα και στα προγράμματα pilates ή yoga που συμμετέχεις μέσω του κινητού σου! Φρόντισε να σε καλύπτει στο ύψος σου και να έχει αντιολισθητική επιφάνεια και ικανοποιητικό πάχος για μεγαλύτερη άνεση.


Αργά ή γρήγορα θα χρειαστείς μεγαλύτερη ένταση στις ασκήσεις σου, θα χρειαστείς ένα ζευγάρι βαράκια τουλάχιστον ώστε να αυξήσεις το βαθμό δυσκολίας καθώς εκτελείς το ασκησιολόγιό σου. Σίγουρα όμως οι αλτήρες που πωλούνται ανεξάρτητοι και συνδυάζονται με αποσπώμενους δίσκους θα σου δώσουν τεράστια αυτονομία, μπορείς να προσθέτεις και να αφαιρείς τα βάρη ανάλογα την άσκηση και το επίπεδο, μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Επίσης, θα μπορείς να αγοράζεις όποτε επιθυμείς προσθήκες καθώς θα ανεβαίνεις επίπεδο! Οι αλτήρες με αντιοξειδωτική λαβή φθείρονται λιγότερο ενώ και οι δίσκοι με επικάλυψη λάστιχο θα κάνουν την άσκηση πιο αθόρυβη και ασφαλή για το πάτωμα αν αφαιρεθείς κάποια στιγμή.

Επιπλέον, η μπάλα γυμναστικής είναι κατάλληλη για άτομα με ευαισθησία στη μέση, χρησιμοποιείται ακόμα και σαν πάγκος για ασκήσεις με πιέσεις. Εκτελείς κοιλιακούς, κάμψεις, ασκήσεις ισορροπίας και ευλυγισίας. Προσέξτε όμως να διαλέξετε το κατάλληλο μέγεθος για εσάς που βασίζεται στο ύψος σας και το άνοιγμα των χεριών σας!

Στο βασικό πακέτο για πιο προχωρημένους, το μονόζυγο είναι απαραίτητο αξεσουάρ. Δεν πιάνει χώρο και το προσαρμοζόμενο μέγεθός του το κάνει κατάλληλο για κάθε κάσα πόρτας. Αν δεν έχετε αυτή τη δυνατότητα, τότε ξεκάθαρα το Iron Gym θα σας λύσει τα χέρια. Ταιριάζει σε σχεδόν κάθε πόρτα και επιπλέον διαθέτει λαβές για πολλαπλές χρήσεις. Ρίξτε μια ματιά και στο κλασικό Power Tower που κλέβει την παράσταση με αυτά που σας επιτρέπει να κάνετε για να ενδυναμώσετε πλήρως το άνω μέρος του κορμού! Τα λάστιχα ενδυνάμωσης για ασκήσεις με αντιστάσεις θα σας λύσουν τα χέρια. Μπορούν να δεθούν σε καρέκλα, πόρτα, να κρεμαστούν σε τοίχο, ακόμα και σε μονόζυγο. Δεν πιάνουν καθόλου χώρο και διατίθενται σε διαφορετικούς βαθμούς σκληρότητας για να διαλέξετε ποιο σας ταιριάζει.

Τέλος, για ακόμα πληρέστερη εξάσκηση στο σπίτι, δεν μπορεί να λείπει ένα όργανο αερόβιας ικανότητας. Πολλές επιλογές στην κατηγορία αυτή αλλά το best seller θα είναι πάντα ο διάδρομος γυμναστικής. Είτε για περπάτημα αποκατάστασης, είτε για χαλαρό τρέξιμο ή έντονη δραστηριότητα, ο διάδρομος γυμναστικής θα σας προσφέρει πάντα την επιλογή να βελτιώσετε το καρδιοαναπνευστικό σας σύστημα από την άνεση του σπιτιού σας. Με αυτόματα προγράμματα γυμναστικής, δυνατότητα κλίσης, καρδιακούς παλμούς και ηχεία, η άσκηση γίνεται πραγματικά ευχάριστη. Προτιμήστε διαδρόμους με ισχυρό αντικραδασμικό δάπεδο και μεγάλο για τις ανάγκες σας ιμάντα κύλισης που δε θα περιορίζει τον διασκελισμό σας κατά την άσκηση.

Εμείς σε κάθε περίπτωση θα φροντίσουμε να παραλάβετε γρήγορα τα προϊόντα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και μένοντας δίπλα σας με συμβουλές και τεχνική υποστήριξη όποτε μας χρειαστείτε. Περιηγηθείτε στο νέο κατάστημά μας το οποίο ανανεώνεται συνεχώς με νέα είδη σε όλες τις κατηγορίες. Ρωτήστε μας για κάθε απορία σας και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας. Χαρά μας να σας κρατάμε σε φόρμα!

Evolution Fitness Team

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική