Πολιτική επιστροφών & αλλαγών

Πολιτική επιστροφής προϊόντος

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα για επιστροφή και αντικατάσταση του προϊόντος όταν:

  • Με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ΑΦΟΙ ΣΑΛΤΙΔΗ Ο.Ε., παρέλαβε λανθασμένο, ελαττωματικό ή κατεστραμμένο κατά την μεταφορά προϊόν.
  • Υπάρχει λειτουργικό ή ποιοτικό ελάττωμα στο προϊόν από την κατασκευή του και καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος η οποία έχει δοθεί από την ΑΦΟΙ ΣΑΛΤΙΔΗ Ο.Ε.

Σχετικά με τις παραπάνω περιπτώσεις, το μέγιστο περιθώριο επιστροφής προϊόντος για αντικατάσταση είναι δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, χωρίς φθορές και εντός της συσκευασίας του, εντός της οποίας πρέπει να περιέχονται όλα τα εξαρτήματα του προϊόντος αλλά και τα έγγραφα που υπήρχαν κατά την αποστολή της. Επίσης, το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται κατά την επιστροφή του από την απόδειξη αγοράς.

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :


Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε στα τηλέφωνα της εταιρίας, όπου κάποιος συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Εάν έχετε παραλάβει το προϊόν, καλέστε μας στα τηλέφωνα της εταιρίας ή επικοινωνήστε μέσω e-mail στο info@evolutionfitness.gr, αναφέροντας μας τους λόγους για τον οποίο επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Θα εξυπηρετηθείτε άμεσα και θα ενημερωθείτε για όλες τις επιλογές σας.